Ontmoet de coach

Ik wil dat jij jezelf leert kennen

Als jij jezelf op een positieve manier leert kennen, dan zie je kansen en maak je de juiste keuzes!

 

Ik bepaal mijn eigen koers

Aansporen is mijn talent

Al van jongs af aan stimuleer ik mijzelf én anderen net een stapje verder te gaan. Ik heb een natuurlijke drang mensen aan te sporen tot nieuwe stappen. Ze daarin te helpen met en trouw te blijven aan deze stappen.

Ik werkte geruime tijd met veel plezier als Ondernemerscoach in loondienst. Toch begon het te kriebelen. Toen ik merkte dat ik weinig energie had, heb ik mezelf wakker geschud. Ik ben gaan onderzoeken waar dat vandaan kwam. Ik ben er namelijk van overtuigd wanneer je jezelf goed leert kennen, je kansen creëert en de beste keuzes kunt maken. Zo ontdekte ik de behoefte aan meer diepgang, vrijheid en eigen koers bepalen. Een optelsom was snel gemaakt. Het starten van een eigen coachpraktijk is mijn nieuwe koers.  Met mijn diploma Loopbaanadviseur op zak, ben ik dit jaar begonnen als ondernemer.

Het ondernemerschap voelt voor mij als het najagen van mijn dromen met genoeg ideeën waarin ik heilig geloof. Dit brengt mij geluk in werk en leven. Ik kan het nu doen zoals ik het wil en zie, en dat doe ik met het nodige lef.

 

 

Natuurlijk ben ik niet alleen ondernemer 

In 2008 ben ik naar Schijndel verhuisd voor de liefde. Samen met mijn partner en onze zoon Lef, genieten wij volop van het leven en maken wij mooie herinneringen. Mijn vrienden zijn mij dierbaar. Met z’n allen aan een grote tafel vol eten, drinken en goede verhalen, daar word ik blij van. 

Ik vind het belangrijk vitaal te blijven en daar hoort ook een gezonde levensstijl bij. Tijdens het hardlopen voel ik me vrij en draait mijn creatieve brein overuren. Om uit mijn hoofd te komen, maak ik graag lange wandelingen in de natuur. 

Vandaag deed ik ertoe, ben benieuwd naar morgen…

Mijn missie

Het is mijn missie jou te ondersteunen bij het (her) ontdekken van jouw drijfveren, kwaliteiten en talenten. Je te motiveren en te inspireren díe dingen te doen in werk en leven die echt bij je passen.

Wil jij de volgende stap zetten?