Ontmoet de coach

Doorbreken van gewoontes

Ik bepaal mijn eigen koers

Aansporen is mijn talent

Al van jongs af aan stimuleer ik mijzelf én anderen om net een stapje verder te gaan. Ik heb een natuurlijke drang mensen aan te sporen tot nieuwe stappen en hen hiermee te helpen. Maar bovenal ook trouw te blijven aan deze stappen. Geruime tijd heb ik met veel plezier als ondernemerscoach in loondienst gewerkt. Toch begon het te kriebelen. Toen ik merkte dat ik weinig energie had, heb ik mezelf wakker geschud. Ik ben op zoek gegaan naar de oorzaak. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je jezelf goed leert kennen, je kansen creëert en de beste keuzes kunt maken. Zo ontdekte ik de behoefte aan meer diepgang, vrijheid en het bepalen van mijn eigen koers. Een optelsom was snel gemaakt. Het starten van een eigen coachpraktijk werd mijn nieuwe koers. Met mijn coachdiploma op zak, ben in 2020 begonnen als ondernemer.
Het ondernemerschap voelt voor mij als het najagen van mijn dromen met genoeg ideeën waarin ik heilig geloof. Dit brengt mij geluk in werk en leven. Ik kan het nu doen zoals ik het wil en zie. En dat doe ik met het nodige lef.

Natuurlijk ben ik niet alleen ondernemer

In 2008 ben ik naar Schijndel verhuisd voor de liefde. Samen met mijn partner Sander (www.leiderschapmetlef.nl) en onze zoon Lef, genieten wij volop van het leven en maken wij mooie herinneringen. Mijn vrienden zijn mij dierbaar. Met z’n allen aan een grote tafel vol eten, drinken en goede verhalen, daar word ik blij van.

Ik vind het belangrijk vitaal te blijven en daar hoort ook een gezonde levensstijl bij. Tijdens het hardlopen voel ik me vrij en draait mijn creatieve brein overuren. Om uit mijn hoofd te komen, maak ik graag lange wandelingen in de natuur. 

Vandaag deed ik ertoe, ben benieuwd naar morgen…

Mijn missie

Het is mijn missie om jou te helpen met een gezonde start en groei van jouw bedrijf. We bouwen samen vanuit een stevig fundament een winstgevend bedrijf. Zodat jij kunt doen wat je het allerliefste doet. Jouw droom kun leven en daarmee anderen weer kunnen helpen. Hoe mooi is dat? 

Wil jij de volgende stap zetten?

Naam*