Wil jij succesvol ondernemen?

Je wilt als zzp’er je eigen bedrijf starten, maar handvaten ontbreken.
Je wilt ondernemen zonder stress, maar je weet niet zo goed hoe je dit realiseert. Je verlangt naar de vrijheid die het ondernemerschap met zich meebrengt. Alleen zó kun je doen wat jou echt gelukkig maakt. Je wilt leren hoe je op gezonde wijze kunt ondernemen, zodat je in balans blijft. Daar gaan we wat aan doen!

 

Herken jij je hierin?

9

Je weet diep van binnen dat je je eigen onderneming wilt beginnen of wilt uitbouwen, maar je vindt het tegelijkertijd ook super spannend.

9

Je wilt het graag meteen goed doen. Maar weet gewoon niet hoe. Je vindt het moeilijk om die eerste stappen te zetten, want wat als je het ‘fout’ doet?

9

Je voelt veel passie en enthousiasme voor wat je wilt doen, maar de hoeveelheid dingen die je niet weet, vervangt je enthousiasme met onzekerheid. Je zit in een ware rollercoaster.

9

Je hebt wel een idee wat je wilt doen: 'iets met...' Maar wanneer je aan iemand uitlegt hoe en wat dan precies, vind je het moeilijk om je ideeën duidelijk te formuleren. Je hebt nog geen duidelijke richting.

9

Je beseft al een tijdje dat ondernemen zelf ook een vak is dat je gewoon moet leren. Jij wilt jezelf graag ontwikkelen tot een goede ondernemer, zodat jouw bedrijf als een huis staat.

Hoe zou het voor je zijn als…

9

Jij het ondernemerschap met veel enthousiasme en plezier ervaart. Je missie echt leeft en je jouw echte potentieel ontwikkelt. En dat je niet kan wachten wat er nog meer te ontdekken valt?

9

Jouw dromen en ideeën structureel vorm krijgen. Je een duidelijk aanbod hebt waar je echt achter staat. Je volledig bewust bent van de waarde die je biedt. Al je twijfel en onzekerheid omgebogen is in rust en zelfvertrouwen?

9

Je weet wie jouw klanten zijn, waar je ze kan vinden en wat jij voor hen kan betekenen. Zodat je jouw aanbod op een natuurlijke manier en voor een goede prijs verkoopt omdat je precies weet wat je waarde is?

9

Je structuur, focus en overzicht in je bedrijf hebt ingebouwd, waardoor je rust krijgt en beter in balans bent?

Wat levert het je op op?

Zes maanden lang werken we aan een sterke start of uitbouw van jouw bedrijf zodat jij:

9

richting en focus krijgt en je weet waar je begint, wat je moet doen en waar je heen gaat.

9

je zichtbaarheid vergroot en vindbaar bent als ondernemer.

9

efficiënt werkt en jouw kostbare tijd nuttig besteedt.

9

jouw ondernemersvaardigheden optimaliseert zodat jij je professionele waarde verhoogt.

9

je elevator pitch definieert: zó voelt jouw ideale klant zich aangetrokken.

9

je angsten ontgroeit zodat je stressvrij en met lef onderneemt.

Door je energie op de juiste manier te (her)verdelen, bespaar je kostbare tijd en kun je direct met de juiste focus en structuur van start gaat. Ik leer je hoe je op een gezonde wijze kunt ondernemen. Want alleen zo blijf je als persoon en als professional in balans.

Mijn aanpak

Dit gaan we doen!

Op nummer één staat dat dit traject een investering vraagt in tijd en ruimte: In je agenda en in je hoofd. Het vraagt actie van jou. 

Gedurende 6 maanden begeleid ik je 1 op 1 bij een goede en gezonde opbouw van jouw bedrijf. Ik zet je aan het werk, stel kritische vragen, houd een spiegel voor en daag je uit om af en toe uit je comfortzone te stappen. We creëren een heldere structuur die afgestemd is op jouw persoonlijke wensen. Dat betekent concrete doelen stellen, een actieplan maken en uitvoeren.

Wil jij de volgende stap zetten?

Naam*