Heb jij het lef een nieuwe koers te bepalen?

Jij bent vast gedreven iets van je leven, je carrière en/of business te maken. Je wilt een fijne werkomgeving, jezelf ontwikkelen en beloond worden voor wat je doet. Ook wil je een prettige balans tussen werk en privé.

Toch ben je vastgelopen. Je verlangt naar meer plezier en voldoening in je werk. Misschien zit je niet op de juiste plek, ervaar je stress of heb je burn-out klachten. Of ben je voor jezelf begonnen, maar twijfel je of je niet meer uit je business kan halen.  

Welke reden je ook hebt, je hebt sterk het gevoel dat er meer in (je) zit. 

Laat mij jou leren hoe je de regie neemt over jouw loopbaan, zodat je weer met plezier naar je werk gaat.  

 

Mijn aanpak

Ik kijk naar wat jij nodig hebt

Jij bent uniek en daarom bied ik begeleiding die bij jou en jouw vraag past.  

Wij brengen samen in kaart waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waar je ogen van gaan stralen. Wat geeft jouw leven en werk zin? Wat wil je bijdragen? We gaan op zoek naar jouw kern. Dit is het vertrekpunt. 

Door alleen te dromen ga je jouw koers niet vinden. Dit bereik je alleen als je met beide benen op de grond staat. Dat betekent concrete doelen stellen, een actieplan maken en uitvoeren. Ik help je durven en maak doen vanzelfsprekend.

Ik spoor je aan om tot de kern te komen. Ik zet je aan het werk, stel kritische vragen, houd een spiegel voor en daag je uit om af en toe uit je comfortzone te stappen. Je krijgt vaardigheden, strategieën, inzichten, tips en kennis die jij nodig hebt om je doel te bereiken.

Ik garandeer je een leuke, spannende en uitdagende ontdekkingsreis naar jezelf. Af en toe kom je uitdagingen tegen; dat hoort erbij. Maar wat mij betreft moet voorop staan dat het vooral een leuke reis gaat worden. Met mooie resultaten waar je nog lang én met plezier op terug kunt kijken. Ik weet zeker dat je er de rest van je loopbaan en leven profijt van zult hebben!

Het koersonderzoek

Een intensief programma voor loopbaan en leiderschap

Als uitgangspunt voor een loopbaantraject gebruik ik het Koersonderzoek. Dit is een intensief programma waarbij ik altijd kijk naar wat bij jou past. We doorlopen het Koersonderzoek in maximaal 8 coachgesprekken. 

De serie gesprekken begint bij de verdieping van jouw vraag. Vervolgens werk ik samen met jou van binnen naar buiten. Van ‘wie ben je en welke kwaliteiten en thema’s breng je mee’  naar ‘wat wil je?’ en ‘hoe realiseer je dat?’  Daarnaast besteed je een paar uur per week aan het maken van opdrachten en oefeningen. 

De coachgesprekken zullen plaatsvinden in een tijdsbestek van 3 maanden en vinden offline en/of online plaats. Daar waar het mogelijk is, neem ik je graag mee naar buiten voor een wandelsessie in de natuur. 

Aan het eind van het programma weet je wat echt belangrijk voor je is en hoe je jouw loopbaan zo veel mogelijk kunt laten aansluiten bij wat jou fascineert.

Wanneer wenselijk en afhankelijk van jouw vraag, kan ik je na dit proces verder ondersteunen bij arbeidsmarktbenadering.

Investering

Wat kost een 1 op 1 loopbaantraject?

Op nummer één staat dat dit traject een investering vraagt in tijd en ruimte: In je agenda en in je hoofd. Het vraagt actie van jou. 

Voor particulieren vraagt het traject een financiële investering van €1495 inclusief BTW (of 4 * € 399)

Ben je ZZP’er of werkgever, neem dan contact met mij op. 

 

Tegemoeting in kosten voor loopbaancoaching:

  • Kosten voor coaching en loopbaanbegeleiding

    kunnen opgegeven worden als scholingskosten. Een bedrag boven €250 is volledig aftrekbaar van de belasting. 

  • Stopt je baan en krijg je een transitievergoeding mee bij je vertrek? Dan kun je een deel van dit bedrag inzetten voor loopbaanbegeleiding. Over dat deel hoef je dan geen belasting te betalen. 
  • Bij veel organisaties ‘spaar’ je in enkele jaren een persoonlijk budget bij elkaar, voor persoonlijke ontwikkeling (scholing, coaching e.d.).
    Loopbaancoaching is steeds vaker onderdeel in persoonlijke ontwikkelplannen. Vraag er eens naar bij P&O of je leidinggevende.
  • Voor ZZP’ers en ondernemers geldt dat de kosten voor loopbaancoaching als ondernemerskosten worden meegenomen.

Wil jij de volgende stap zetten?